Hei, sinä osakunnasta kiinnostunut!

Voit kirjautua osakuntaan lukukausien aikana maanantaisin ja torstaisin klo 17-19.

Varaa mukaasi 12 euroa käteistä tai maksukuitti mikäli olet jo maksanut osakuntamaksun ylioppilaskunnan jäsenmaksun yhteydessä. Kirjautuminen kestää ajastasi riippuen kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Päivystäjä esittelee sinulle samalla myös osakuntamme tiloja.

Olet luonnollisesti tervetullut myös kahvituksiimme maanantaisin ja torstaisin klo 19. Tarjolla jäsenmaksun maksaneille pientä suolaista ja makeaa, kahvia ja teetä sekä loistavaa seuraa!

Millaista ESOssa on?

ESOn jäsenet kuvailevat osakuntaa usein kodinomaiseksi yhteisöksi keskellä Helsingin ydinkeskustaa. Viikoittaiset kahvitusillat, pöytäjuhlat, kerhot ja toimikunnat tarjoavat jokaiselle jotain – toiset pistäytyvät kahvituksissa satunnaisesti, toiset hoitavat omaa virkaansa ja tapaavat kavereitaan lähes päivittäin sekä muodostavat osakuntalaisuudesta todellisen elämäntavan. Osakunnan yksi parhaista puolista onkin juuri tämä vapaus: jokainen voi rakentaa sen monipuolisesta tarjonnasta juuri itselleen mieleisensä paketin.

Toisaalta tämän vuoksi osakuntaelämää on myös mahdotonta kuvailla tyhjentävästi, jokaisen onkin suositeltavaa käydä kokeilemassa sitä itse. Kannattaakin käydä ainakin yksissä pöytäjuhlissa (uusille osakuntalaisille suunnatut fuksipäivälliset syksyllä tarjoavat tähän loistavan mahdollisuuden), sillä korkeakoulututkinto ilman yksiäkään pöytäjuhlia ei vain ole minkään arvoinen. Kannattaa osallistua ainakin yhden kerhon tai toimikunnan toimintaan sekä käydä pyörimässä parissa kahvituksessa – ja ihan rohkeasti mennä myös juttelemaan jonkun kanssa kahvinjuonnin lomassa.

Koska ESO on suhteellisen suuri järjestö ja ihmisiä on paljon, saattaa vaatia hieman aikaa tunteakseen päässeensä aivan tapahtumien ytimeen. Fuksitapahtumissa ahkerasti ravaaminen onkin helppo keino jäädä ihmisten mieliin, muistaa heidät itse, ja huomata yhtäkkiä integroituneensa osakuntaelämään.

Fuksipäivystysten lisäksi saat näiltä sivuilta tietoa osakunnasta ja sen tapahtumista. Ajankohtaista tietoa saat liittymällä osakunnan sähköpostilistalle ja seuraamalla etusivun tapahtumakalenteria. Muista myös käydä seuraamassa osakunnan Instagram-tiliä @etelasuomalainenosakunta.

  • Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa fuksiuteen liittyvästä, ota yhteyttä: eso-fuksipj@helsinki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *