ESOssa tapahtuu ympäri vuoden. Syyskaudella on paljon erityisesti fukseille suunnattua toimintaa. Lukuvuoden alku onkin mainiota aikaa aloittaa osakuntaan tutustuminen, mutta meno jatkuu tiiviinä myös keväällä.

Vakiotapahtumat

Kahvitukset

Kahvitukset osakunnassa maanantaisin ja torstaisin kello 19 lukukausien aikana. Osakuntailloissa eli tuttavallisemmin kahvituksissa on ilmaiseksi tarjolla emännistön tekemiä suolaisia ja makeita herkkuja kahvin ja teen kera. Tule istumaan iltaa osakuntakavereiden kanssa ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Päivystys

Päivystys on lukukausien aikana ma ja to klo 15–17 ja toimistopäivystys ma ja to klo 17–19. Päivystysaikana osakunnan ovet ovat auki ja tiloihin voi tulla vaikka opiskelemaan, hengailemaan tai lukemaan osakuntaan tilattavia lehtiä. Toimistopäivystysten aikana puolestaan voi esimerkiksi kirjautua jäseneksi tai ostaa ESOn omia tuotteita.

ESO-sähly

Osakunnalla on oma viikoittainen sählyvuoronsa. Syksyllä 2017 pelataan Kumpulan Unisportilla tiistaisin klo 18–19. Paikan päältä voi vuokrata mailan edullisesti, joten oman mailan puuttuminen ei ole syy missata tätä viikoittaista urheiluspektaakkelia. Tervetuloa pelaamaan rennossa seurassa ja hyvässä hengessä, olit sitten aloittelija tai jo lajiin vihkiytynyt konkari!

Tulevat tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.